Lütfen bekleyin..



Sporda 18 Branşta Başarı, Hentbol’da Süper Ligdeyiz

11 Nisan 2018, 19:47 - Okunma: 1208

Batman Belediye Spor Kulübü 18 dalda başarılı bir sezon geçirerek Hentbol’dan Basketbola, Futboldan Judo’ya Güreşten, Futbola başarılarına yenisini ekledi. Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Şahin’in başarılı ve gayretli çalışmalarıyla Batman’da binlerce genç ve çocuk sporla tanışırken, Hentbol’da Belediyespor kulübü Süper lige yükseldi.

Bu haftada Batman’da güçlü rakibi İzmir Büyükşehiri konuk edecek olan Turuncu Mavililer Şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. 
Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan yardımcısı Doç. Dr. Murat Şahin Batman’a futbol dışında 18 değişik branşta başarı kazandırırken, Batman sporu için desteklerinin devam edeceğini belirtti. Batman Belediyesi Hentbol’da Süper Lige yükselirken, Bal liginde Futbol takımı, 3. ligde <Bayan Futbol takımı, Ampute Futbol liginde, İşitme engelliler Futbol ligi ve Tekerlekli sandalye basketbol takımları profesyonel liglerde mücadele ediyor. Belediyespor’da Güreşçiler ve Judocularda büyük bir başarı elde ederek Batman’ın adını Avrupada ve Türkiye’de gündeme getirdiler. Batman Belediyesinin Spora ve gençlere verdiği destek takdirle karşılanıyor. 


HERKES MAÇA DAVETLİ
Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımı hafta sonu evinde konuk edeceği İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımını yenmesi halinde şampiyonluk yolunda en büyük engeli geçmiş olacak. Karşılaşma, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00’da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Hafta sonu yapılacak olan müsabakaya tüm Batmanlıları davet eden Kulüp Başkanı Doç. Dr. Murat Şahin herkesi takıma destek vermeye davet etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=