Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Binatlı'da Halı Saha Açılışı Yaptı

05 Nisan 2018, 09:24 - Okunma: 1961

Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi tarafından ilimiz merkeze bağlı Binatlı Köyü Ortaokul bahçesinde yapılan halı sahanın açılışını yaptı.

Açılış törenine; Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve köy halkı katıldı.
 
Öğrencilerle birlikte halı sahanın açılışını yapan Vali Deniz, spor tesisinde incelemelerde bulunarak,  öğrencilere spor malzemesi hediye etti. 
 
Açılış sırasında öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Bu yıl Binatlı köyüne 12 derslikli okulun yapılacağının müjdesini vererek,  “İl Özel İdaremizin kaynaklarıyla köyümüze güzel bir spor sahasını kazandırdık. Sizler hem spor yapacaksınız, hem de kitap okuyacaksınız. Ülkemizin geleceği sizlersiniz.  Sizlerin bilgili ve kültürlü yetişmesi, ülkesine, vatanına ve milletine sevdalı gençler olarak yetişmeniz, bizim için her şeyden daha kıymetlidir. Köylerimize spor tesisleri yapacak duruma geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Açılışın ardından Binatlı Köyü Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Deniz, okulun öğretmenleriyle bir araya gelerek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
 
Ziyaret ve incelemelerin ardında Vali Deniz ve beraberindekiler köyden ayrıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=