Lütfen bekleyin..



Mardin’de Kültür ve Sanatta Derecelerle Döndük

01 Nisan 2018, 18:48 - Okunma: 1167

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmalarına Batman Gençlik Merkezi birçok dalda katılım sağlayarak derece yaptı. Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmanın bölge finallerinde birçok kategoride Batman rüzgârı esti.

Batman’ın Kültür ve Sanat alanında kendini aşmaya başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Öncelikle katılım sağlayan tüm gençlerimizi kutlarım. Yapılan Kültür ve Sanat yarışmalarının sonunda birçok alanda dereceler elde etmemiz bizleri mutlu etti. 18-23 yaş arası Şiir yarışmasında bayanlarda Şevval Sütçü birinci oldu. Semanur Kaya 18-23 Bayan Solo Ses birincisi, Hakan Kadir
tanış 18-23 erkek Solo Ses ikincisi, Leyla Dayan 24-29 Bayan Solo Ses birincisi, Grup Nihavend özgün yorumlamada ikinci, Şerzat Bars 14-17 yaş erkek kategorisi ise üçüncü oldu. Tiyatroda ise ikincilik başarısı gösterdik. Kategorisinde birinci olan 19 Mayıs Gençlik haftasında bölgeyi temsilen Ankara’daki finallere katılım sağlayacaklar. Batman için farklı kulvarlarda yarışıp derece elde etmek, büyük bir başarıdır. Emeği ve katkısı olan herkesi kutlarım.” diye konuştu. Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran ise Kültür ve Sanat Yarışmalarında Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Siirt, Mardin ve Kilis Gençlik Merkezlerinin katılım sağladığını belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=