Lütfen bekleyin..



Batman’da Herkes Koşacak

01 Nisan 2018, 18:47 - Okunma: 1090

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi Batman’da devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılında ülke genelinde başlatılan ’Koşabiliyorken Koş´ projesini ilimizde büyük ilgi görmeye başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, amaçlarının spor yapan insanların antrenörler eşliğinde daha bilinçli spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “Spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ’Koşabiliyorken Koş’ projesini uygulamaya devam ediyoruz. 7’den 70’e halka spor yapma imkânı veren ’Koşabiliyorken Koş’ projesi yeni dönem çalışmalarımız tüm tesislerimizde başladı. Amacımız, antrenörlerimiz eşliğinde daha bilinçli spor yapılmasını sağlamaktır. ‘Koşabiliyorken Koş’ projesinin, vatandaşlara kontrollü ve düzenli spor yapma alışkanlığı kazandırması açısından önemli bir çalışmadır. Projemizi il merkezimizde olduğu gibi tüm ilçelerimizde de uyguluyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sağlıklı ve düzenli spor yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=