Lütfen bekleyin..



1,5 kilometrelik eski su hattı yenilendi

28 Mart 2018, 17:20 - Okunma: 1408

Batman Belediyesi BASKİ ekiplerinin yaklaşık 1,5 aydan bu yana sürdürdüğü şehir merkezi ile Esentepe güzergâhındaki içme suyu altyapı çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmadan kaynaklanan İçme suyu kesintisi uygulaması da sona erdi.

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) ekiplerinin başlatmış olduğu eski su borularının yenilenmesi işi tamamlandı. Ekiplerimiz bir buçuk aylık çalışmanın sonunda şehre sağlıklı, temiz ve kesintisiz su verebilmek için büyük çaba gösterdi.
ŞEHİR MERKEZİNİ RAHATLATAN ŞEBEKE ÇALIŞMASI BİTTİ
700’lük çelik boruların kullanıldığı çalışmalarda yaklaşık bin 500 metre uzunluğunda boru hattı döşendi. Eski hattın iptal edildiğini belirten BASKİ yetkilileri, yeni hat döşeyerek Batmanlılara kesintisiz ve sağlıklı su teminini sağladıklarını açıkladı.  Yeni hat bağlantısının yapılması için yaklaşık 24 saat boyunca zorunlu su kesintisine giden ekipler, dün sabah itibariyle kente yeniden su vermeye başladı. Kente sürekli ve temiz su sağlama amacıyla yürütülen çalışmalarda zorunlu su kesintisine gitmek zorunda kaldıklarını belirten yetkililer, gösterilen anlayıştan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=