Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’nin İzlediği Maçta Petrol Galip Geldi

26 Mart 2018, 19:47 - Okunma: 1781

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin izlediği maçta Petrolspor son haftalardaki şanssızlığını kırarak maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Son haftalarda maç kazanamaması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Petrolspor Pazar günü oynanan maçta rakibini 1-0 mağlup etti.

Milletvekili Ataullah Hamidi Borsa Başkanı Arif Güneş ve Batso Başkan adayı Osman Nasıroğlu ve çok sayıda sporseverin izlediği maçta rakibine karşı üstün bir futbol sergileyen Petrolspor sahadan galip ayrılarak taraftarlarını sevindirdi. Hafta sonunu Batman’da geçiren Milletvekili Ataullah Hamidi zor günler yaşayan Petrolspor’a destek olmak amacıyla tribündeki yerini aldı. Batman’da spora verdiği destekle bilinen Milletvekili Hamidi Petrolspor Alt yapı takımı ödeneğinin çıkması için yoğun bir girişim yaparak Genel Müdürlükten Ödeneğin çıkmasını sağlamıştı. Batman’a Gençlik Spor yatırımlarının da takipçisi olan Milletvekili Hamidi yeni dönemde de Batman’da alt yapı ve sporada desteklerinin devam edeceğini ve ilçelere son derece önemli tesisler kazandırıldığını vurguladı. Petrolspor bu galibiyetle ligde puanını 40’a yükseltti. Petrolspor maçı kazanmasına rağmen rakiplerinin de galip gelmesi nedeniyle Play Off iddiası bulunmuyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=