Lütfen bekleyin..



11. Etap Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı

13 Nisan 2017, 21:12 - Okunma: 1187

Kırsal Kalkınma Programı Kapsamında Ekonomik Yaptırımların Desteklenmesi ve 11.Etap Proje Tanıtım Programı toplantısı yapıldı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra; Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda yatırımcı ve çiftçi katıldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yetkilileri tarafından 2016-2017 yılı 11.Etap Proje Tanıtmaları ile ilgili yapılan bilgilendirme sunumunda, İlimizde bu yıl 42 projenin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na gönderildiği ve toplam hibe desteği 27 milyon TL olan 39 proje bakanlık tarafından kabul edildiği, hibe desteği ile birlikte yaklaşık 54 milyon TL yatırım yapılacağını belirtti. 
Projeler hakkında teknik bilgi veren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kıyas yapılan hibe başvuru çağrılarından itibaren yatırım yapmak isteyen yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, projelerle ilgili detaylı bilgilere ilişkin bir sunum yaptı. 11.Etap Proje Tanıtımları programında konuşan Milletvekili Hamidi projeleri yakından takip ettiğini ve projelerin hayata geçirilmesi için el birliği içerisinde çalışacaklarını belirtti. 
 Yatırım ve kalkınmanın gerçekleşebilmesi için huzurun önemli olduğuna vurgu yapan Milletvekili Hamidi,,” Huzurun olduğu yerde, bereket, gelişme ve yatırım olur. Eğer huzur yoksa, bunların hiçbirinin kıymeti yoktur” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=