Lütfen bekleyin..



Aktay’dan Yeni Anayasa Konferansı

13 Nisan 2017, 21:06 - Okunma: 1140

Akparti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Yeni Dünya, Yeni Anayasa, Yeni Türkiye” Konferansı Yoğun Bir Katılımla GerçekleştirildiBatman Üniversitesi Düşünce ve Fikir Topluluğu tarafından organize edilen Konferans AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin AKTAY ve Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımıyla Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Burada Batman Üniversitesi’nde kürsüden sizlere seslenmek benim için oldukça anlamlı, çünkü kaç yıldır üniversite kürsüsünden uzakta olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yasin AKTAY, “Beni davet ettikleri için Rektör Hocama teşekkür ederim. ‘

Yeni Türkiye’yi anlamak için ‘Eski Türkiye’yi Bilmek gerekir. O sebeple bugün size eski Türkiye’den örnekler vereceğim. Milletimizin çektiklerini görün diye. Bir de ‘Yeni Türkiye’den örnekler vereceğim ve bunlarda bize yeni Türkiye’nin nasıl olması gerektiği hakkında ışık tutsun.” dedi.
,

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=