Lütfen bekleyin..



Sanatçı Gümüş’ten Albüm tanıtımı

13 Nisan 2017, 21:04 - Okunma: 1958

Küçük yaşlardan beri müzikle uğraşan Batmanlı sanatçı Celal Gümüş, yeni çıkardığı “Sevdana Düştüm” isimli albümünün tanıtımını Saray Gülü Cafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdi. Sanatçı Gümüş’ün albümü Damla Tv, Kral, Yaşam ve Süper Tv’de yayımlanıyor. 7 senedir profesyonel olarak şarkı söyleyen başarılı sanatçı Gümüş, bir Türkçe ve bir de Kürtçe olmak üzere iki klip yaparak kanallarda boy göstermeye devam ediyor.

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptığı albüm ve çalışmaları hakkında bilgi veren Güzel sesli Batmanlı sanatçımız, “ Bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen siz değerli basınımıza ve halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Beni kırmayıp tanıtıma gelerek şeref verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Müziğe atılan genç arkadaşlarımıza her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Hepimizin bildiği gibi müzik ruhun gıdasıdır. Sesine güvenen ve sesi güzel olan arkadaşlarımıza biz de destek verip sahip çıkacağız. Albümümde biri Kürtçe, diğerleri Türkçe olmak üzere toplamda beş parça bulunmaktadır. Kliplerimiz de dört kanalda çalmaya devam ediyor. Organizasyon ve albümün hazırlanmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Tanıtım toplantısında sanatçımız Gümüş, her bir basın mensubuna birer albüm hediye edip tek tek fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=