Lütfen bekleyin..



Raudi Batman’dan Çin’e, Dünyaya Açılıyor

20 Mart 2018, 17:30 - Okunma: 1782

“Dünyanın masacısı” sloganı ile her geçen gün daha da büyüyen Raudi, bu sene 41.’si düzenlenen 2018 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı’nda yemek masalarından sandal-yeye, TV mobilyasında Chester gruplara kadar birçok ürünü ile sektör profesyonelleri ve tüketicileriyle buluştu.

18-21 Mart tarihleri arasında Çin’in Guangzhou şehrinde düzenlenen, dünya mobilya sektörünün buluştuğu, uluslararası sektörde en önemli ilk üç fuardan biri olan Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda (CIFF) dünyanın masacısı Raudi, 1. salonda 1D07 nolu stantta yer aldı.
20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Raudi, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağıyla sergilediği yenilikçi ve modern ürünlerini özel tasarımlı standıyla ziyaretçilerle buluşturdu. Kendi tasarımlarını üreten, yurt içi ve yurt dışında bir çok ülkeye ihraç eden Raudi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
Perakende sektörü dinamikleri ile yürüyen bir şirket olduklarının altını çizen ve Batman’daki modern fabrikaları ile her geçen gün tüketicisini kusursuz ürünlerle buluşturan Raudi Genel Müdürü Nihat İpekyüz; “Çin ve benzeri fuarların etkisi her geçen gün daha da artıyor. Bu yoğun ilgiyle birlikte global marka yaratmanın gerektirdiği şekilde hareket ediyoruz. 18-21 Mart'ta Çin Guangzhou Mobilya Fu-arı'nda, Türk markasının gücünü dünyaya kanıtlama gayreti içerisinde olduk. Fuar süresince, Raudi ustalığıyla tasarlanan ürünlerimizi, yurtdışındaki yaygınlığımızı ve yatırımlarımızı, uluslararası pazar-lara tanıtmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Yeni pazarlara açılarak; dünyada yayılmaya ve Raudi markamızı uluslararası arenada daha fazla duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=