Lütfen bekleyin..



Barlak: "Vali ve Taraftara Yazık"

20 Mart 2018, 17:15 - Okunma: 1626

Batmanın sevilen gazetecisi spor adamı Kutbettin Barlak Petrolsporun son durumuyla ilgili yaptığı yorumunda "Son yıllarda Petrolspor’un sıfır bütçeyle TP tarafından Batmanlı işadamlarına borçsuz harçsız devredilmesine, bir kısım basın mensupları dahil birçok kişi ve kurum, bu geçişi olumlu karşılamıştı. Neymiş efendim takım halkın eline geçsin ve Batman halkı birlik beraberlik içinde bu takımı bir üst lige çıkarsın; amaç buydu ama uçtu gitti. Her sezon başı lige şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Petrolspor camiası maalesef Vali başta olmak üzere şehrin tüm dinamiklerinin desteğini arkasına almasına rağmen maalesef istenilen başarıyı elde edemedi.

 Peki başarı neden sağlanamıyor? Bunun sorumlusu sizce takım mı yahut her türlü maddi manevi desteği veren Vali Ahmet Deniz mi yoksa her türlü deplasmanda ve kendi sahasında takıma destek sunan taraftar mı yoksa her türlü barınma imkanlarını sunan TP mi? Kırmız-Beyazlı camiaya baktığımızda takım Batman halkının takımı diye lanse ediliyor ama durum öyle görünmüyor. Sevgili arkadaşlar, bu takım dört hissedarın takımıdır, birbirimizi kandırmayalım; durum budur. Ve bunların başında Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş gelmektedir. Hiçbir başkan yönetici ve teknik heyet takımın başarısız olmasını istemez. Ama ortada bir başarının olmadığı aşikardır. Bugüne kadar Petrolspor’a 17-18 yıl emek veren bir yönetici bir taraftar ve bir batmanlı olarak manevi anlamda kamuoyunda destek olmaya çalıştık.  Bundan sonra da destek olacağız. Lakin Petrolspor teknik heyetinin batman yerel basınına yaptığı açıklama, bana göre son derece tahlisiz açıklamaydı. Neymiş efendim bizim hedefimizde şampiyonluk yokmuş. O zaman Sayın Valinin, taraftarın ve batman halkının bugüne kadar ki derdi neydi! Batman halkının maddi ve manevi desteğini birkaç kişinin  hissesine kurban edemeyiz. O zaman takım sizindir arkadaşlar. İstediğinizi yapabilirsiniz. Hedefsiz bir Petrolspor sadece bazı insanların geçim kaynağı olur. "O sene bu sene" sloganı, görüyoruz ki sadece slogan olarak kaldı. Kulüp başkanı Ekrem Konaç'ın iyi bir petrolspor taraftarı olduğunu ta geçmişten bu yana bilirim. 30 yıl boyunca Türk spor kamuoyunda futbolcu ve teknik heyet olarak görev alan sayın Tarık Yurttaş, iyi bir insan olabilir ama başarısız olduğu gün gibi ortadadır. Sayın Tarık Yurttaş'ın lige havlu attıktan sonra yapmış olduğu "hedefimizde şampiyonluk yoktur" açıklaması eğer doğruysa tam anlamıyla bir fiyaskodur. Hiçbir tarihte Batman kamuoyunun Petrolspor'a bu denli sahip çıktığını görmemiştim. Demek ki 100-200 bin TL koyan bir hissedar bugün hoca yarın da yönetici olabiliyormuş. Şanlı mazisi olan Petrolsporumuzun profesyonel anlamda başarı yakalayabilmesi için sistemli ve kurumsal olarak Batman halkıyla eşgüdümlü yönetilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde değişen bir şey olmayacak. Saygılarımı arz ederim."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=