Lütfen bekleyin..



Dayanışma Grubunda Başkan Adayı M. Emin Doğru

15 Mart 2018, 17:58 - Okunma: 1755

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimlerinde aday olan Batman Dayanışma Grubu, basınla bir araya gelerek, projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Basın toplantısında konuşan Doğru “Ekonomik anlamda şehrimizi rahatlatacak projelerimiz olacak. Yönetim ile sanayici ve ticaret ehli arasında kapalı kalmış iletişim kanallarını açacağız. Seçimden seçime soran değil, sürekli diyalogla, fikir alışverişinde bulunan bir yönetim olacağız. Sorunları tespit edip çözüme kavuşturmak için sektör temsilcilerinden danışma meclisi kuracağız. Bu meclisle, ayda bir toplanıp sorun ve çözümleri konuşacağız. İhracat ve ithalat yapan firmalarımıza danışmanlık hizmeti verecek birim oluşturacağız. Evrak hazırlayacak bu birimin masrafı Oda’ca karşılanacak. Oda, sadece resmi bir evrakın alınıp aidatların ödendiği yerler olmayacak. Sorunların konuşulup çözüme kavuşturulduğu yer olacak. Üyelerimizin odayı kendisine hizmet veren bir yer olarak görmesini sağlayacağız” dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=