Lütfen bekleyin..



Kültür’ün Kızları Erzincan Yolcusu

13 Nisan 2017, 20:55 - Okunma: 1793

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları kapsamında düzenlediği genç kızlar Futsal şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı Erzincan’a gidecek. 22-26 Mart 2017 tarihleri arasında Tunceli’de yapılan Grup şampiyonasında derece yapan Genç Kızlar yarı finallere yükselmeyi başarmıştı. Erzincan’da yapılacak yarı finallerde ilimizi temsil edecek olan Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“FUTBOL SADECE ERKEK OYUNU DEĞİLDİR”
Futbolun sadece erkek oyunu olmadığını belirten Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bayanların futbol oynamalarına imkân sağlamak gerektiğini söyledi. Eren yaptığı açıklamada; “Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımımız il ve bölge şampiyonasında büyük bir başarı elde etmişlerdir. Onu için futsal ve futbolda kızlarımız hak ettiği yere gelmelidir. Bizlerde her türlü konuda tesislerimizle sporcularımızın hizmetindeyiz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=