Lütfen bekleyin..



Petrolspor Düşüşe Geçti

12 Mart 2018, 16:13 - Okunma: 1164

TFF 3.lig 1. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Ofspora 1-0 yenildi.16 Mayıs şehir stadında oynanan Batman Petrolspor Ofspor karşılaşmasını Sefa Can Meral, Arda Darcan ve Ersin İşsever hakem üçlüsü yönetti.

Her iki takımın galibiyet için çıktığı maçta kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor  son haftalardaki puan kaybına son vermek ve yeniden bir çıkış yakalamak için  saha ve seyirci avantajını kullanıp galip gelmek istiyordu. Konuk takım Ofspor ise batmandan puan ya da puanlar alarak ayrılmak istiyordu. Maçın ilk dakikaları takımları rakiplerini yoklama ataklarıyla oynandı.  Batman Petrolspor ard arda ataklar geliştirdiği dakikalarda Ofsporun 32 dakikada yakaladığı kontratak şansında Petrolspor kalesi önünde topla buluşan  Abdulkadir Kaplan topu filelerle buluşturunca durum 1-0 Ofspor lehine değişti, bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.  Maçın ikici yarısında 10 kişi kalan konuk takım karşısında  vasat oyunuyla etkili olamayan Batman Petrolspor  bir türlü aradığı golü bulamayınca  rakibine 1-0 yenilerek  play off şansını adeta bitirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=