Lütfen bekleyin..



Batmanlı Fahri Türkiye Şampiyonu Oldu

08 Mart 2018, 20:39 - Okunma: 1750

Antalya’da yapılan Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Bay – Bayan Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonasından Batmanlı Fahri Güneş Türkiye Şampiyonu oldu.

Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonasını değerlendiren Wushu Doğu ve Güneydoğu koordinatörü ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu; “Antalya ilinde gerçekleşen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Türkiye WUSHU Şampiyona katılan batmanlı sporcularımız ilk kez Türkiye şampiyonasına katılan bir ekipti. Sporcularımız için çok önemli bir tecrübe oldu. 81 ilin katıldığı şampiyonada Batmanlı Fahri Güneş Türkiye Şampiyonu oldu. ‘Sokaktan Dünya Şampiyonluğuna’ sloganı ile yola çıktığımız bu mücadelede bir sporcumuzun daha Türkiye şampiyonu olması bizi mutlu etmiştir. Türkiye Şampiyonu olan Fahri Güneş’in yetişmesinde büyük emeği olan Zeki Yeğin Hocamızı da böyle inançlı ve azimli sporcular yetiştirdiği için kutluyorum.

Ayrıca şampiyonanın bizim için ayrı bir önemi daha vardı, Şampiyonaya ismi verilen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç 2008-2010 yıllarında Batman Üniversitesi Petrol Kimya Bölümünde okumuş ve göreve başladıktan sonra görev yeri olan Ankara’da, 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde şehid edildi.

Wushu Doğu ve Güneydoğu koordinatörlüğü olarak, Batman’daki spor çalışmalarında katkılarını ve desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Batman belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=