Lütfen bekleyin..



Küçük Hentbolcularda Heyecan Başladı

04 Mart 2018, 15:27 - Okunma: 1361

Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2017-2018 Okul Sporları Faaliyet programında yer alan ve Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği hentbol grup küçük kız ve erkek şampiyonası 19 Mayıs Spor Salonunda başladı.

Grup şampiyonasına Batman’ın yanı sıra, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Van, Diyarbakır, Hakkâri, Mardin, Muş, Siirt ve Şırnak ilerinin il şampiyonları katılım sağlıyor. Açılış seremonisinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, küçük hentbolcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Eren; “Batman’da 11 ilin kız ve erkek takımlarının yaklaşık 300 sporcu kafilelerini ağırlıyoruz. 06 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek olan grup müsabakalarında tüm takımlara başarılar dilerim.” diye konuştu. Açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’in yanı sıra, Milli Eğitim Şube Müdürü M.Şirin Temiz, Spor Şube Müdürümüz Burak Eren, illerin idarecileri, antrenör ve yaklaşık 300 küçük hentbolcu sporcu katılım sağladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=