Lütfen bekleyin..



Kızılay'dan Batman'a Anaokulu Binası

13 Nisan 2017, 06:29 - Okunma: 1444

Vali Ahmet Deniz, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi başkanlığı tarafından ilimizde yapılacak olan üç derslikli Anaokulu binasının protokolünü imzaladı. Türk Kızılayı Batman Şubesi Başkanı Ali Tezdiğ Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret ederek, yapılacak okul hakkında bilgi verdi.Makamında okul protokolünü imzalayan Vali Deniz, ilimizde yapacakları okuldan dolayı Türk Kızılayı İstanbul Şubesi Başkanlığına teşekkür etti. Okulun modern bir şekilde inşa edileceğini vurgulayan TEZDİĞ, “Her birimiz sorumluluk almalıyız. Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı’nın 81 il ile 81 anaokulu projesi bu nedenle çok değerli ve çok önemlidir.

Türk Kızılayı Anaokulu 350 metrekare kapalı 110 metrekare açık alan üzerine modern bir şekilde inşa edilecektir. Bu tek katlı yapılar dünyadaki örneklerinin önüne geçip tamamen çocukların hayal dünyasını zenginleştirecek şekilde, onlara göre onlar için yapılıyor olmasıdır. 81 ilde yapılacak olan anaokulları Türk bayrağının simgeleri olan ay ve yıldızı esas alan mimari bir yapıda inşa edilecek. 350 metrekare kapalı, 110 metrekare açık alana kurulacak olan Türk Kızılayı Anaokullarında çocukların gelişimi için tüm eğitim ve oyun birimleri tam kapasiteye sahip olacak. Toplumda özellikle yardımlaşmayı, afeti, ilk yardımı bilen sosyal sorumluluk sahibi bireyler yetiştirilmesi gerçekten artık anaokullarından belki anne karnından başlaması gereken bir eğitim faaliyetidir.’’

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=