Lütfen bekleyin..



"Devletimizin imkanları seferber edildi"

13 Nisan 2017, 06:25 - Okunma: 1169

Vali Ahmet Deniz, Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda, yatırımlar ve gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.Batman’da cazibe merkezleri programı ile yatırımların artacağını umut ettiğini söyleyen Vali Deniz “Cazibe Merkezleri ile sadece yatırım ofislerinden 164 firmanın başvurusu alındı. Kalkınma Bankasına direk başvuranlarla birlikte 200’ün üzerinde firma var. Yaklaşık 120 Bin kişinin istihdamı planlanıyor. Organize Sanayiyi büyütmek ve işsizlik problemini çözmek, öncelikli isteğim. Geçen seneden 2 kat fazla ödeneğimiz geldi bu sene. Devletimizin imkânları var, katlayarak gidiyor. Sadece 388 civarında derslik inşaatımız var. Okul öncesi eğitime yoğunlaştık. Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. Türkiye’de öğrenci artışında 1. sıradayız. En fazla öğrenci artışı sağlayan iliz” dedi.

BELEDİYEMİZ GÜZEL ÇALIŞIYOR
3 büyük tesisin, stadın ve yüzme olimpik havuzunun bitme aşamasında olduğunu söyleyen Vali Ahmet Deniz “Atletizm arena bitti, sporcu fabrikası bitmek üzere. 19 Mayıs’ta sentetik saha yapılacak. Spor Toto aracılığıyla yapılan cep salon, protokol aşamasında. Belediyemiz 13-14 saha için ihale yaptı. Belediye ile Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışarak güzel netice alalım istiyoruz” dedi. Vali Deniz, referandumla ilgili “Temennimiz herkes demokratik bir şekilde hiçbir baskı altına kalmadan gitsin, kendi özgür iradesini sandıkta yansıtsın. Benim birinci görevim, budur. Onu da sağladık. En ücra mezrada dahi tehdit ve şantaja izin vermeyeceğiz. Kim olursa olsun gereğini yaparız. Huzurlu bir şekilde vatandaş gidecek özgürce değerlendirmesini yapacak” dedi.  Belediyenin çalışmalarını da takdirle karşıladığını belirten Vali Deniz “Belediyemiz güzel çalışıyor. Daha yapacak çok işleri var. Büyük projeler var. Kentsel dönüşüm var, İluh Deresinin ıslahı var. Zilek Suyunun getirilmesi var. Esentepe Projesi var. Şimdiye kadar yaptığı bütün çalışmaları, kendi bütçesi ile yaptı. devletten çok büyük bir ödenek gelmedi. tabi ki bundan sonra gelecek,büyük ödenekleri projelerle getirteceğiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=