Lütfen bekleyin..



Harçlıklarını biriktirip, yardımda bulundular

22 Şubat 2018, 17:53 - Okunma: 1426

Türk Kızılayı’nın yaptığı çalışmaları yerinde görmek, incelemek ve çalışmalar hakkında yerinde bilgi almak için bir süreden bu yana Batman’da bulunan Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, ‘Minik Yürekleri’ tebrik etti.

Batman merkeze bağlı köy okullarında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Türk Kızılayı yönetim kurulu üyesi Tezdiğ, kendileri küçük fakat yürekleri büyük öğrencilere teşekkür edip, belge verdi.

KENDİLERİ KÜÇÜK, YÜREKLERİ BÜYÜK

Öğrencilerin toplumun tüm kesimine örnek davranışta bulunduğunu ifade eden Tezdiğ: “Çocuklarımızın yürekleri arıdır, saftır, temizdir. Onların yaşamında kötülük yoktur. İşte bu minik yürekler her ne kadar küçük gibi gözükse de bizim açımızdan çok çok büyük bir adım atmışlardır. Onlar, ailelerinin kendilerine verdiği harçlıkları yememiş, içmemiş yardıma ihtiyaç duyulan insanlara yardım olarak ulaştırılması için Türk Kızılayına teslim etmişlerdir. Bugün bizler de onları onurlandırmak için buradayız. Öncelikle böyle bireylerin yetiştirilmesinde büyük katkıları olan ailelerine, okul idareci ve öğretmenlerine ve kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Tezdiğ, öğrencilerle bir süre sohbet edip, okul idaresinden eğitimleri hakkında bilgi aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=