Lütfen bekleyin..



Kozluk İlçe Milli Eğitim başarılı öğrencileri ağırladı

19 Şubat 2018, 16:42 - Okunma: 2206

Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli "14 yaş altı Salon Atletizm Festivali" kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen atletizm finali 1000 metrelik koşuda Türkiye üçüncüsü olan 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Kader Serikli ile Batman il Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından koordine edilen okullar arası halk oyunları müsabakası minikler kategorisinde Batman birincisi olan Bekirhan İlkokulu "Minikler Halk Oyunları Ekibi" ni makamında ağırladı.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak’ın da iştirak ettiği ziyarette öğrencilere hediyeler verildi. Kaymakam Osman Bilici; öğrencilerimizin yer aldığı sosyal,sportif ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olacaklarını dile getirirken , öğrencilerimize girecekleri yeni müsabakalarda başarılar diledi. Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaptığı derecelerle bizi gururlandıran atletizm takımımızın antrenörü 75.Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmen Sibel Doğan’a ve Halk Oyunları ekibimizin antrenörü Sertip Taş’a gayretlerinden dolayı teşekkür eder, öğrencilerimizin yer aldığı nice başarılara imza atmalarını dileriz

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
hacer
1359 gün önce
aferin sana güzelik
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=