Lütfen bekleyin..



Petrolspor: 0 – Erzinspor: 1

14 Şubat 2018, 17:30 - Okunma: 1718

3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor Play Off yolunda önemli maçlardan biri olan Hatay temsilcisi Erzinsporu kendi saha ve seyircisi önünde konuk etti. Hafta İçi olmasına rağmen seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Batman Valisi Ahmet Deniz’de izledi.

Vasat bir futbolun oynandığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sone erdi. İlk yarının son anlarında Petrolspor kaptanı Halil Aşut ve Erzinsporlu Ali’nin tartışması sonucu her iki sporcuda kırmızı kart gördü. İkinci yarıya her iki takımda 10’ar kişiyle çıktılar. Ancak iki takımında isteksiz bir futbol sergilediği maçta rakip takım Erzinspor 90. dakikada Mert’in golüyle 0-1 öne geçti. Bu gol sonrasında karşılaşmanın hakemi maçı tamamladı. Sahadan 0-1 mağlubiyetle ayrılan Kırmızı Beyazlılar Play Off yolunda darbe yerken, 33 puanda kaldı. Pazar günü Düzce deplasmanına çıkacak Petrolspor ardından hafta sonu Çanakkale Dardanelsporu konuk edecek. 
PETROLSPORU ZORLU HAFTA BEKLİYOR
Maç sonrasında taraftarlar büyük üzüntü yaşarken, Play Off yolunda büyük bir yara alan Kırmızı Beyazlıların bu haftaki maçıda çok önemli. Play Off hattının sınırında bulunan Petrolspor alacağı mağlubiyetle alt sıralara gidebileceği gibi, galibiyetlerle üst sıralara da tırmanabilir. Bu hafta oynanacak olan Düzcespor maçı büyük önem taşırken, Petrolspor alacağı puanlarla bu haftaki kayıplarını telafi edecek. Pazar günü oynanacak olan Düzcespor karşılaşması büyük önem taşıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=