Lütfen bekleyin..



Petrolspor Erzin Maçı Bugün

14 Şubat 2018, 12:07 - Okunma: 1270

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Batman Petrolspor, bugün Erzinsporu kendi sahasında konuk edecek.Son iki haftada puan kayıpları yaşayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, ligin geri kalan maçlarında başarılı sonuçlar alarak Play-Off’a kalmak istiyor.

 Puan kayıplarına tahammüllü kalamayan Petrolspor, her maça final gözüyle bakmaya başladı. Bugün saat 13:30’da Erzin Belediye Sporu konuk edecek olan temsilcimiz, TP tesislerinde çalışmalarını tamamladı. Petrolspor'un başarılı Kulüp Başkanı Ekrem Konaç Play off yolunda önemli bir maç olan Erzinspor karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Başkan Ekrem Konaç bu zor süreçte tüm Batman halkından destek isteyerek Petrolsporun tüm Batman halkının takımı olduğunu ve kenti en iyi şekilde temsil etmek için var güçleriyle mücadele ettiklerini belirtti. Konaç Batman'lı İş adamlarının takıma destek vermesini isteyerek hedeflerinin bu yıl Petrolsporu üst lige çıkarmak olduğunu belirtti. Bugün oynanacak olan karşılaşmaya sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=