Lütfen bekleyin..



Hamitoğlundan Referandum İçin Yoğun Çalışma

11 Nisan 2017, 19:05 - Okunma: 4183

Batman’ın sevilen simalarından, İş adamı ve Akparti Milletvekili aday adaylarından Ziver Hamitoğlu 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum öncesinde evet için gecesini gündüzüne katıyor. BÖLGEDE GİTMEDİK İL BIRAKMADIBölgede gezmedik il ve ilçe bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mitinglerine katılan Ziver Hamitoğlu karşılama törenlerinde de yer alıyor.

Her gün bölgenin farklı bir ilinde referanduma destek etkinliklerinde yer alan Hamitoğlu, bir gün Diyarbakır’da başka bir gün Şırnak, Siirt, Mardin, Şanlıurfa, Hakkari ve Batman’da Akparti’nin programlarında yer alıyor. 


CUMHURBAŞKANIYLA SOHBETİNDEN SONRA KEYİFLİ ANLAR
Mardin’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı havalimanında karşılayan Protokol ekibi içinde yer alan Ziver Hamitoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı kısa sohbetten sonra Cumhurbaşkanının neşeli ve gülüşü objektiflere takıldı. Bölgede Referanduma destek için yoğun bir çalışma yürüten Ziver Hamitoğlunun yaptığı çalışma takdir ediliyor. Gazetemize konuşan Ziver Hamitoğlu “ 16 Nisan’a sayılı günler kaldı. İnşallah bu referandumdan yüksek bir oyla evet çıkacak. Artık yeni bir dönem başlıyor. Ülkemiz her geçen gün büyüyor. İnsanların yaşam seviyesi artıyor. Referandumdan evet çıkacak ve ülkeye istikrar gelecek. Dış güçler Ülkemizin büyümesini ve kalkınmasını önlemek için ellerinden gelen çabayı gösteredursun, halkımızın büyük bir desteğiyle bu anayasa değişikliği kabul edilecek. Dedi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=