Lütfen bekleyin..



Belediyespor Ağrı’dan Mağlubiyetle Döndü

12 Şubat 2018, 19:54 - Okunma: 1323

Bölgesel Amatör Lig’de 1955 Batmanspor, lider Ağrıspor 1970’e 1-0 mağlup olarak ligdeki umudunu kaybetti. Sezona iddialı Başlangıç yapan 1955 Batmanspor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla liderle arasındaki puan farkı açıldı.

Batmansporu 1-0 yenen Ağrıspor 1. liği garantiledi. Maç sonrasında Ağrısporlu taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Ağrıspor ile Batman arasındaki fark 12’ye çıktı.Sert bir zeminde oynanan karşılaşmada 1955 Batman, güçlü rakibi karşısında vasat bir futbol sergiyerek ilkyarıda kalesinde gördüğü golle sahadan mağlup ayrıldı.Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayan maçı Murat Kasap, Mert Omay, Volkan Kaan Topal ve İrfan Çağrı Baş dörtlüsü yönetti. Maçın başlamasıyla birlikte Ağrı 1970 Spor rakip 1955 Batman Spor kalesine üst üste atak düzenledi, ancak yüzde yüzlük gol pozisyonları golle sonuçlanmadı. Maçın 20. dakikasından itibaren oyunu rakip yarı alanına yıkan ev sahibi ekip, 24. dakika sol kanattan yapılan ortaya yükselen Royal Nacafov'un şık kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sonuçlanırken, maçın ikinci yarısında Ağrı 1970 Spor, farkı arttırmak için çok sayıda pozisyona girdi. Maçın 65. dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Abdullah Çelen'in sert şutunda top direkten döndü. Maçta başka gol olmayınca Ağrı 1970 Spor maçtan 1-0 galip ayrılarak puanını 44'e yükseltirken, 1955 Batman Spor ise 32 puanda kaldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=