Lütfen bekleyin..



Ekremoğulları Ailesinin Mutlu Günü

11 Nisan 2017, 18:50 - Okunma: 3667

Batman ve Bölgenin sevilen ve tanınan ailelerinden Ekremoğullarının düğünü görülmeye değerdi. Kentin sevilen ailelerinden Mehmet Ekrem Özgül’ün oğlu İbrahim ve Menduh Doğru’nun kızı Esra Doğru, düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.Rezidans Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, Batmanlı iş adamı ve siyasetçi Ziver Hamitoğlu, Adil Uyanık, Özgür Öztürk, Mehmet Ataş, Hasip Özalp, Sevgi Bayık, Siyaset, bürokrasi, Sanat, spor, iş dünyası, Sivil Toplum Kuruluşları, oda, vakıf, Sendika ve seçkin bir davetli topluluğu katılım sağladı.

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Esra ve İbrahim Özgül çiftinin büyüklerinden Esat Ekremoğlu yaptığı açıklamada; “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah inşallah bizi ve ailelerimizi bir ömür boyu mutlu eder. En kötü günümüz böyle olsun. İnsanların sevilip sevilmediği bu tür günlerde belli olur. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı tüm bekar gençlerimize diyorum.” diye konuştu. 


Batman’ın tanınan iş adamlarından olan Esat Ekremoğlu, düğün boyunca tüm davetlilerle birebir özel olarak ilgilenmesi ise dikkat çekti. Düğünde ilgi ve alakanın üst düzeylerde olduğunu belirten davetliler, Ekremoğulları ailesini tebrik ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=