Lütfen bekleyin..



Modern Tesislerden, 34 Milli Sporcu Fışkırdı

04 Şubat 2018, 22:36 - Okunma: 1358

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz’in büyük destekleriyle kente kazandırılan modern spor tesisleri sayesinde, birçok branşta Milli sporcunun yetişmesinin yanı sıra, ulusal ve uluslararası sayısız dereceler elde edildi.“

34 MİLLİ SPORCUMUZ VAR”

“Devlet büyüklerinin destekleriyle Petrol Kenti Batman’a kazandırılan modern açık ve kapalı spor tesisleri sayesinde farklı branşlarda 34 milli sporcumuzun yetişmesi sağlandı.” diyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Batman’ımızın en büyük tanıtımını sporla yapmaya başladık. Ulusal ve uluslararası başarılarımızın yanı sıra Güreş, Wushu, Masa Tenisi, Karate, Muay-Tai, Atletizm, Judo, futbol ve birçok dalda kısa zaman içinde 34 Milli Sporcumuz Milli Takım formasını gururla giymesini sağladık. Eğer ilimize modern spor tesisleri kazandırılmasıydı, belki de gençlerimizin Milli takım formasını giymeleri hayalden öteye gidemezdi. Modern spor tesislerimizde tecrübeli ve başarılı antrenörlerimiz eşliğinde disiplinli, programlı ve ahlaklı sporcuların yetişmesini sağlamaya çalışıyoruz. Spor eğitimlerinin yanı sıra çocuklarımızın ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak, içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumak, vatanını ve milletini seven ruhen ve bedenen sağlığı yerinde sportmen bir nesil yetiştirmek ve yönlendirmek için, futbol ve tüm salon sporlarında aktif çalışmalarımız devam ediyor. Batman için hayata geçirdiğimiz, bitirme aşamasında olan ve yeni yapmayı hedeflediğimiz büyük spor projelerimiz var.” şeklinde açıklamada bulundu.

“ULUSLARARASI VE ULUSAL BAŞARILARIMIZ VAR”

Uluslararası ve ulusal başarılarda da iyi yerde olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, daha çok çalışacaklarını ve başarılara yenilerini eklemeye devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman’ın ismini uluslararası organizasyonlarda en iyi bir şekilde temsil eden sporcularımızdan Mazlum Arığ Muay-Tai’de Dünya Şampiyonu, Güreş’te Doğan Kara Dünya 3. cüsü, Atletizmde Ruken tek ise Dünya 5. cisi olarak Milli Takım ve Batman’ın ismini gururla temsil ettiler. Yine Wushu’da Gülhan Ayiş, Ömer Coşkun, Deniz Baran, Mazlum Arığ ve Murat Akın kategorilerinde çeşitli tarihlerde Balkan birincisi oldular. Güreş’te Ayşe Turan Balkan Şampiyonu, Masa Tenisinde Şükran Cangir ve Atletizmde Selman İlhan Balkan ikincisi, İbrahim Atuğ Masa Tenisinde Balkan üçüncüsü, Karate’de Hasan Saçık ve Sema Ekingen ise Uluslararası kamp organizasyonlarında üçüncü oldular. Güreş’te Türkiye birinciliğimiz, 5 ikinciliğimiz ve 8 üçüncülüğümüz varken, Masa Tenisinde ise 7 Türkiye birinciliğimiz ve 3 ikinciliğimiz mevcuttur. Elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemek ve alt yapımızı tüm kategorilerde geliştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=