Lütfen bekleyin..



GENÇLİK VE HEM’DEN ORTAK HAREKET

02 Şubat 2018, 00:37 - Okunma: 1341

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki spor kurslarında görev yapan antrenör ve sporcuları, 3 Şubat 2018 tarihinde ilimize bir dizi program için gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, bilgilendirme toplantısı yaptı.

Batman girişi ve Atatürk Kapalı Spor Salonuna kadar yol boyunca sporcu ve antrenörler karşılamayı bayram havasına yapacak. Batman’ı girişinde başlayacak olan karşılama ve kortej yürüyüşü Atatürk Kapalı Spor Salonuna kadar devam edecek. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, Batman halkının büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanını beklediklerini ifade ettiler. Eren e Atmalar; “Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük destek ve duyarlılığı sayesinde ilimize bir dizi eğitim ve spor yatırımı yapıldı. Bizde ortak bir çalışmayla spor alanında çalışan antrenör ve sporcularımızla karşılama yapacağız. Cumhurbaşkanımıza ne yapsak azdır.” diye konuştular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=