Lütfen bekleyin..



BAŞKAN EKREM KONAÇ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

31 Ocak 2018, 16:42 - Okunma: 2456

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan’ın ev sahipliğinde Gazetecilerle basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Ekrem Konaç takımın başarı elde ettiği bu zor dönemde kentin tüm dinamikleri başta olmak üzere iş adamları ve kurum kuruluşlardan destek istedi.

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Baro Başkanı A.Hamit Çakan, Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, altyapıdan takıma yeni katılan Hasan Kılıç, yeni transfer Hakan Soylu, Atilla Erel ve Reha Kurt, Litai Cafe ve Restoran’ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

İSTANBUL’DA PETROLSPOR GECESİ DÜZENLENİYOR
Toplantıda Başkan Konaç İstanbul ve Çevre illerde yaşayan Batmanlı iş adamlarıyla gece düzenleyip kulübe destek isteyeceklerini belirtti. İstanbul’da düzenlenecek Geceye Valilik, Belediye, Batso, Borsa ev sahipliğinde Petrolspor’a destek isteyeceklerini belirten Konaç  “Ligde 15 maçımız kaldı. Bu maçların 7 tanesini kendi sahamızda 8 ise dışarıda oynayacağız. Bizim açımızdan son 4 hafta fikstür acısından dezavantaj olarak görünüyor. Son 4 maçın 3’nü dışarıda oynayacağız. O yüzden son maçlara kalmadan belli bir yere tutunmayı düşünüyoruz. Hedefimiz ligi ilk 3’te bitirmek. Artık bir şampiyonluk yaşamanın zamanı geldiğini düşüyoruz.  Takım olarak, yönetim olarak ve taraftar olarak buna inanıyoruz” dedi
Kulübün mali yapısı hakkında bilgi veren Başkan Konaç, “Bu son oynadığımız iki maça normal primlerin iki katını ödedik. Bu iki maça yaklaşık 126 bin TL para ödedik. Gerek STK’lardan olsun gerek iş adamlarımızdan olsun destek almaya ihtiyacımız var.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=