Lütfen bekleyin..



Başkan Konaç’ın Petrolspor Başarısı

29 Ocak 2018, 16:49 - Okunma: 1444

Lige iyi bir başlangıç yapan Petrolspor’da Moraller yerinde. Lige verilen arayı 18 günlük Belek kampından 6 Ocak Cumartesi günü arcadia otel Gece saat 12.00’da takımın ağabeyleriyle bir araya gelen Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, Bayrapaşa ve Yomraspor maçı öncesi oyunculardan galibiyet sözü aldı.

Başkan Konaç ile görüşen futbolculardan Ensar, Halil, Atilla, Celal ve kaleci Ahmet, ikinci yarının ilk iki maçı için galibiyet sözü verdiler. Görüşmenin ardından Başkan Konaç ile futbolcular hatıra selfisi çekmiştiler. 
PETROLSPOR BASINLA BİRAYA GELİYOR
Kulüpteki gelişmeleri ve mali yapıyı şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmayı ilke edinen Petrolspor yönetimi, kentte bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla biraya gelip takımın son durumu ve önümüzdeki süreçle ilgi durum değerlendirmesi yapacak. Çarşamba günü Batman Barosu yanında bulunan Litai Cafe ve Restoran’ta Sabah saat 10.00’da yapılacak kahvaltılı basın toplantısı ile Petrolspor yönetimi ve teknik kadrosu merak edinilen konulara açıklık getirecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=