Lütfen bekleyin..



Suçin ve İnal’a Hasankeyf’te Yoğun İlgi

10 Nisan 2017, 18:26 - Okunma: 2084

Akparti için referandum çalışmalarına katılarak ilçe ilçe köy köy gezen eski vekiller Ali Suçin ve Ahmet İnal hafta sonu Hasankeyf ve Gercüş’te ziyaretler gerçekleştirdi. Hafta sonu Antik ilçede soluğu alan 22. dönem milletvekili Ali Suçin ve 22. 23 dönem milletvekili Ahmet İnal vatandaşlardan yoğun ilgi gördüler. Akparti ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen İnal ve Suçin esnafları gezerek 16 Nisan’da yapılacak referanduma destek istediler. Vatandaşların evine’de ziyaret gerçekleştiren Ahmet İnal ve Ali Suçin yaptıkları ortak açıklamada

“ 16 Nisan tarihine kadar kapı kapı dolaşıp referanduma destek isteyeceğiz. Seçime artık sayılı günler kaldı. Allahın izniyle vatandaşlarımızın desteğiyle referandumda evet çıkacaktır. Bölgede de yüksek bir oy bekliyoruz. Kararsız seçmenlerde maddeleri anlattığımızda ikna olmaya başladı. Her geçen gün ilgiyle karşılanıyoruz.”dediler. Vekiller daha sonra köylerde ve ardından Gercüş ilçesinde esnafları ziyaret ederek destek talebinde bulundular. Ali Suçin ve Ahmet İnal’ın son bir aydır Batman’da yaptıkları çalışma partililer tarafından takdir ediliyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=