Lütfen bekleyin..



Referandum çalışmaları sürüyor

10 Nisan 2017, 18:25 - Okunma: 1781

DBP, HDP, DTK ve TJA referandum çalışmaları kapsamında birçok mahalle ve caddede ‘Hayır’ ve yarın yapılacak mitinge katılım için broşür ve el ilanları dağıttı.MİTİNG BUGÜNHDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Saadet Becerikli ve Mehmet Ali Aslan’ın da aralarında bulunduğu partililer, TOKİ, İkinci Cadde, Gülistan Caddesi, Diyarbakır Caddesi, Çarşı, Mehtap Caddesi, Bankalar Caddesindeki esnafları ve semt pazarlarını ziyaret etti. Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılaşan yöneticiler, 16 Nisan’da yapılacak referandum için ‘Hayır’ broşürlerini dağıttı.

Yine ziyaret esnasında bugün saat 12.00’da 16 Mayıs Stadyumu önünde yapılacak ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, HDP Milletvekili Sırrı Süreye Önder,  DBP Eş Genel Başkanı Gülcihan Şimşek ile Koma Gulên Xerzen ve yerel sanatçıların katılacağı mitinge yurttaşlara el ilanları dağıtılarak davet edildi.
12 MAHALLENİN SANDIĞI TAŞINDI


Batman’da 12 mahallede bulunan 38 bin 540 seçmenin oy kullanacağı okulların değiştirilmesine HDP’den itiraz geldi. Referanduma sayılı günler kala Batman’ın merkez Belde, Cudi, Gültepe, Pazaryeri, GAP, Petrol, Raman, Tılmerç, Seyitler, Petrolkent, Huzur ve 19 Mayıs mahallelerindeki 15 okulda bulunan sandıklar, başka okullardaki sandıklarla birleştirilmesine HDP Milletvekili M. Ali Aslan tepki gösterdi. HDP, karara karşı İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=