Lütfen bekleyin..



Petrolspor Basın Sözcüsü Ceylan’dan açıklama

25 Ocak 2018, 17:18 - Okunma: 1754

Batman Petrolspor A.Ş. As Başkan ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan hafta sonunda oynanacak Yomraspor maçı ile ilgili açıklama yaptı.Ceylan’ın açıklaması şöyle “2. devrenin ilk maçı Bayrampaşa spor ile; hem mücadele, hem tempo, hem de kazanma arzusuyla oynadığımız maçta taraftarlarımızın da 12. Gücümüz olarak oyuna dahil olmasıyla kazandığımız 3 puandan dolayı sevinçliyiz.

 Maçtan sonra taraftarlarla yaşanmış olan tartışmalar hepimizi üzmüş olmasına rağmen bizler aile içinde olan sıkıntılarımızla birlikte daha da güçlenerek, birleşerek ve kenetlenerek çıkacağımıza olan inancımızla birlikte hafta sonu oynayacağımız Yomra spor maçına takımımız en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Öte yandan Halil Aşut’un alt adale sakatlığı tedavi edilerek maç saatine kadar oynaması netleşecektir. Emre Aydın Ağır Gribal enfeksiyon geçirdiğinden dolayı, Celal Aras ise çift sarı kart cezalısı olarak bu hafta Yomra maçında yer almayacaktır. Takımımız oynayacağı bu zorlu Yomra deplasmanında puan ve puanlar almayı  hedeflemektedir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=