Lütfen bekleyin..



Futbolun kalbi Diyarbakır'da attı

23 Ocak 2018, 16:24 - Okunma: 1601

“Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim, Kalıcı Gelir Kaynakları, Altyapı Sorunları Ve Çözüm Önerileri” paneli dün Diyarbakır’da yapıldı. Panelde Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç Lİmak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Ersun Yanal'a Plaket, Petrol Kulesi Maketi ve Petrolspor forması verdi.

SORUNLAR KONUŞULDU
Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ilk kez düzenlenen “Anadolu Kulüplerinin Kurumsal Yönetim, Kalıcı Gelir Kaynakları, Altyapı Sorunları Ve Çözüm Önerileri” panelinde Türkiye’nin önemli spor adamlarını ve bölge kulüpleri Diyarbakır’da biraya geldi. Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’ın da katıldığı panele Türkiye liglerinde mücadele eden Doğu ve Güneydoğu kulüpleri, spor adamları, antrenörler, kent yöneticileri, belediye başkanları yer aldı. Panelde kulüplerin yaşadıkları sorunlar ele alındı.

SPOR CAMİASININ ÖNEMLİ İSİMLERİ KATILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin merkez Yenişehir İlçesi’ndeki yeni kongre başlayan panele TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir’in yanı sıra Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın eski yıldızı Tuncay Şanlı konuşmacı olarak katılarak futbolun ve bölgenin futboldaki son durumu ele alındı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=