Lütfen bekleyin..



Petrolspor kampa girdi

22 Ocak 2018, 17:04 - Okunma: 1283

Batman Petrolspor salon sporları takımları kampa girdi. 20 Ocak -03 Şubat 2018 tarihleri arasında devam edecek olan ara kampta Atletizm ve Güreş takımlarının sporcularının yer aldığı belirtildi.

Sezon başından bu yana altyapılarda Türkiye çapında başarı gösteren Atletizm ve Güreş takımları sporcularının önümüzdeki müsabakalara daha iyi hazırlanmak amacıyla teknik heyetlerin raporları doğrultusunda yönetim kurulunun onayı ile TP Petrolspor Altyapı tesislerinde kampa alındıkları açıklandı. 23 Sporcunun kampa alındığı belirtilirken, her türlü ihtiyaçlarının TP ve Petrolspor tarafından karşılandığı açıklandı. Günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekibin sporcularının form grafiklerinin yükseldiği belirtildi. 
23 SPORCU KAMPA GİRDİ
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada “1960 yılında kurulan ve mazisi büyük başarılar ile dolu şanlı kulübümüz ülke çapında tanınan bir kulüp olmanın yanı sıra sportif başarının yanında öğrencilerin akademik başarısını da ortaya koymaktadır. Salon sporları branşlarımızın aktif hale gelmesi ile birlikte Atletizm ve Güreş branşlarında üst üste alınan büyük başarılar göğsümüzü kabartmıştır. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda 7 milli sporcu ve gelecek vaat eden sporcular kampa alınmışlardır. Çalışmaların günde çift antrenman ile okul açılana kadar devam edeceğini ve her türlü ihtiyaçlarının TP Petrolspor tarafından karşılandığını” belirtti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=