Lütfen bekleyin..



Petrolspor 4. sıraya Yükseldi

22 Ocak 2018, 17:02 - Okunma: 1240

Ligin 2. devresinde konuk ettiği Bayrampaşaspor’u 2-0 mağlup eden Petrolspor 4. sıraya yerleşti. Atilla Erel’in 2 asisti ile Petrolspor’un gollerini Reha kurt ve Emre Bayram kaydetti.Ligde Play-Off’a kalma mücadelesi veren Petrolspor, güçlü rakibi Bayrampaşaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip Bayrampaşaspor oldu. İlk dakikalarda baskılı oyunu sonuç vermeyince 13. dakikada Atilla soldan getirdiği topu son cizgide ortaladı topu iyi takip eden Reha kurt kafa ile topu filelerle gönderince skor 1-0 oldu. Golden sonra Petrolspor daha temkinli oynamaya başladı. Rakibine pozisyon vermeden ilk yarışı 1-0 önde kapattı.
Karşılaşmanın 2. yarısında Petrolspor oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçirdi. 59. dakikada Atilla soldan kaptığı topu ortaladı. Emre Bayram sağ kanatta kendini unutturmuştu. Düzgün vuruşu filelerle buluşunca skor 2-0 oldu. 75. dakikada ceza sahası içinde rakip oyuncuyla kapışan Celal Aras kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Petrolspor son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Kalan dakikalarda rakibine pozisyon vermeyen Petrolspor karşılaşmayı 2-0 kazanmasını bildi. Petrolspor bu galibiyetle puanını 29 yükseltirken, Cumartesi günü Yomraspor ile deplasmanda karşılaşacak.
PETROLSPOR’DAN VEFA ÖRNEĞİ
Kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor ile karşı karşıya gelen Petrolspor, sahaya astığı pankart ile alkış topladı.Petrolspor Yönetim ve Sporcuları, yaklaşık 20 gün önce 1’er hafta arayla hayatını kaybeden Batmanlı İşadamları Necat Nasıroğlu ve Ahmet Dinç için hazırladığı pankartı, yeşil sahaya astı. 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Petrolsppor’un vefa gösteresi, taraftardan alkış topladı. Batman Petrolspor A.Ş.’nin imzasını taşıyan pankartta “Necat Nasıroğlu, Ahmet Dinç, sizi unutmayacağız, mekânınız cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=