Lütfen bekleyin..



TED Koleji Yaratıcı Drama’da Bölge Lideri

10 Nisan 2017, 18:19 - Okunma: 1685

2017 yılı şubat yılı Gençlik Merkezleri Arası Drama yarışmasında il birincisi olan TED Batman Koleji finaller için Gaziantep’te yarıştı. Yapılan yarışmada Güneydoğu Anadolu Bölge 3.sü olan TED Koleji’ne plaket verildi. Genclik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise dereceye giren TED öğrencilerine “Başarı Belgesi” verdi. Rehber Drama öğretmeni tarafından yazılıp yönetilen “Her şey zamanında” eseriyle dereceye giren öğrencileri Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan ile okul Müdürü Hasan Erdal makamında kutladılar.

Ödül alan eser: Anne, baba önemi ve insan için zaman kavramının ne denli değerli olduğunu vurgulamaktadır. Konuya ilişkin Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan: “ Toplumun ilerlemesinde en önemli etkenlerden biri de şüphesiz ki sanattır. Öğrencilerimizin Drama dalında dereceye girmeleri, onların yaşamda özgüven duygusuna sahip olmaları mutluluk vericidir.” Dedi. Okul Müdürü Hasan Erdal etkinlik ağırlıklı  eğitime katkılarından dolayı drama hocamız Sadık Aksoy’a teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=