Lütfen bekleyin..



Eren, Petrolspor’u Kutladı

10 Nisan 2017, 18:18 - Okunma: 1536

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Türkiye finallerine kalan Petrolspor takımını tebrik etti. Denizli ilinde yapılan Türkiye Basketbol Federasyonu Yurt İçi Faaliyetleri kapsamında Petrolspor U18 A Erkekler takımı Tekirdağ ve Erzurum takımlarını yenerek grubunda ikinci olarak finallere kaldı. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren yaptığı açıklamada; “

Basketbolda  ilk 8 takım arasına kalmayı başaran Petrolspor U18 takımı 02-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da A Türkiye finallerinde ilimizi temsi edecek. Tüm sporcuları, antrenörleri, Petrolspor yönetimini ve emeği geçenlere batman adına teşekkür ediyoruz. Kurumlarımızın destek vermesi halinde başarılı sonuçlarla ilimizi daha iyi temsil edeceğiz. Futboldan sonra basketbol branşında finallere kalmak son derece zorlu bir süreçtir. Alınan başarı tüm Batman halkının ve spor camiasının gururudur. “ dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=