Lütfen bekleyin..



Filede Batman Rüzgârı

10 Nisan 2017, 18:11 - Okunma: 1420

Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilin katılımı ile düzenlenen, Analig Voleybol şampiyonasında Batman karması finallerde 3. olmayı başardı. 05-09 2017 tarihleri arasında Adana ilinde yapılan final maçlarında, Batman takımı üst düzey takımlarla mücadele etti. 2017 yılının Batman için büyük başarılarla dolu geçmeye başladığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, tüm kategorilerde derecelerin yapılmaya başlandığını söyledi.

İl Müdürü Eren yaptığı açıklamada; “81 ilin takımlarının katılımıyla oynanan Analig Voleybol şampiyonasında Batman Karması Türkiye 3. cüsü olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Karma takımımızın genç bir kadrodan oluşması ise gelecek için umu vericidir. Finallerde ilimizi temsil eden voleybol takımımızın Petrolspor alt yapısından olması ise, alt yapıya verilen önemi gözler önüne seriyor. Onun için Petrolsporun tüm yönetimine teşekkür ederiz. “ diye konuştu. Eren ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Voleybol antrenörü Hakkı Yıldız, Aziz Erim, Petrolspor Salon sporları sorumlusu Mustafa Demir ve emeği geçenlere teşekkür etti.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=