Lütfen bekleyin..



MÜSİAD’dan ekonomiyi canlandıracak buluşma

15 Mart 2017, 04:02 - Okunma: 1744

MÜSİAD, ‘’Sektör Buluşmaları’’ adı altında tertip edeceği bir dizi toplantı ile Batman ekonomisine yön veren sektörlerin patronlarını bir araya getirecek. Patronlar ile daha verimli çalışma alanlarının yaratılmasını ve sektörel sorunlar ele alınacak.

Sektör buluşmalarında ilk olarak son dönemde yıldızı parlayan tekstil sektörü yatırımcılarıyla bir araya gelinerek sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileriyle oluşturulacak rapor ilgili yerlere sunulmak üzere hazırlanacak.Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir: MÜSİAD Batman Şubesi olarak Batman ekonomisinin ve istihdamın düzenli şekilde büyümesine katkı sağlamak amacıyla içimizde bir çalışma gurubu oluşturduk. Bu çalışma gurubu yakın zamanda Batman’da aynı sektörde olan yatırımcıları bir araya getirecektir. İlk toplantımız Tekstil sektörüne yönelik yapılacaktır. Toplantımızda, sektörün sorunları, üretim binalarının fiziki yetersizliği, işçi taşımasında yaşanan zorluklar, nakliye problemleri, elektrik kesintileri, üretim aşamasında yaşanan zorluklar, İŞKUR, SGK ve diğer kurumlarla yaşanan zorluklar değerlendirilip çözüm önerileri masaya yatırılacaktır.“ Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=