Lütfen bekleyin..



İnal ve Suçin’den İlçelere Çıkarma

09 Nisan 2017, 21:41 - Okunma: 2243

Akparti’de eski vekillerin referandum ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Akparti 22. dönem milletvekili Ali Suçin ve 22.23 dönem milletvekili Ahmet İnal beraberlerinde kalabalık bir toplulukla birlikte Sason, Kozluk, Gercüş, Hasankeyf ve beldelerde referanduma destek ziyaretleri yaptılar. Ahmet İnal ve Ali Suçin’e partililerde eşlik etti. Batman’da yoğun bir çalışma yürüten Ahmet İnal ve Ali Suçin Belediye Başkan vekili Ertuğ Şevket Aksoy’uda makamında ziyaret ettiler.

Kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Suçin ve İnal yeni dönemde yapılacak olan belediyecilik çalışmaları ve projelerle ilgili bilgiler aldılar. 
“İSTİKRAR İÇİN EVET”


Kozluk, Sason ve Gercüş’te Kaymakam ve Belediye Başkanlarını ziyaret eden vekiller ilçede esnaf ziyaretinin yanı sıra hasta ziyaretinde de bulundular. Hastanelerde yatan hastaları ziyaret eden İnal ve Suçin geçmiş olsun temennisinde bulundular. İlçe ziyaretlerinde partililerle ve muhtarlarla da bir araya gelen Ahmet İnal ve Ali Suçin yaptıkları açıklamada “ 16 Nisan tarihinde önümüzde tarihi bir referandum var. Batman halkının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun bir ilgisi ve sevgisi var. 2002 yılından sonra Akparti iktidarları döneminde yapılan hizmetler ortada. Batman eski Batman değil. Köy yollarında bile artık beton asfalt var. Susuz köyümüz yok. Eğitimde en kaliteli hizmet var. Akpartinin Batman’a ve bölgeye yaptığı hizmetleri herkes takdir ediyor. Ülkemizin huzuru ve istikrar için 16 Nisan’daki referanduma destek vermemiz gerekir.” Dediler.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=