Lütfen bekleyin..



Giovane G. ve Ekol Batman Mağazasına Görkemli açılış

09 Nisan 2017, 21:30 - Okunma: 4799

Batman'da 20 yıldır giyim sektöründe bir çok başarılı projeye imza atan başarılı iş adamları Mehmet Gönülaçar ve H. Bülent Özek mağaza zincirlerine Dünyaca iki ünlü markayı daha eklediler. Polo, Pier Cardin’den sonra iki yeni marka olan Giovane Gentile ve Ekol mağazasını Batman’a kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Genç iş adamları İstihdam sayısını 15’ten 40’a yükselttiler.

VALİ DENİZ VE MİLLETVEKİLİ HAMİDİ AÇILIŞTAYDI
Mağazaların açılışına İstanbul’dan çok sayıda konuk’un yanı sıra Giovane Gentile Sahibi Cüneyt Mutkan, Genel Koordinatör Zahar Samedev, Ekol Firması sahibi Bahattin Demir’de katıldılar. Diyarbakır bulvarında Golden plaza altında Açılan mağazaların açılışına Batman Valisi Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Batso Meclis Başkanı Emin Çelik, Kurum müdürleri, stk temsilcileri, iş adamları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Mağazaların açılış kurdelasını İstanbul’dan gelen Tekstil sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra Vali Deniz ve Milletvekili Ataullah Hamidi yaptılar. Yapılan açılışta davetlilere Kokteyl ikramı yapılırken, ikramlar gece geç saatlere kadar devam etti. Mağazayı dolaşan Vali Deniz ve Milletvekili Hamidi şık ve Modern giyim ürünlerine tam not verdi. Genç iş adamlarını kutlayan Deniz ve Hamidi Bölgenin en huzurlu kenti olan Batman’a daha fazla yatırımlar geleceğini ve hükümet olarak yatırım yapan tüm iş adamlarına her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirttiler.


ÜRÜNLER GÖZ KAMAŞTIRDI
İki ünlü mağazayı Kente kazandıran İş adamları Gönülaçar ve Özek açıklamalarında “İstihdam seferberliğine bizimde bir katkımız olsun dedik. Amcamız büyük şehirlerde bulunan Dünya giyim markalarını Batman halkıyla tanıştırmaktır. Yeni işyerlerimizde yaklaşık 40 Batmanlı kardeşlerimize istihdam almanın huzuru içerisindeyiz. Gençlerimize istihdam alanı açmak öncelikli hedefimizdir. İşimizi daha da büyüteceğiz. Bölge geneline de yatırım yapabiliriz. Ürünlerimiz çok kaliteli, yeni trend, Türkiye markasıdır. Damatlık çeyiz, günlük şık ve moda çeşitlerimiz var. Açılışımızda bizi onurlandıran ve yanlız bırakmayan başta Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz ve tüm dost, akraba ile Batman halkına teşekkür ederiz.” Dediler.
Yeni Nesil mağazacılık dekorasyonunun iyi örneklerinden olan mağazalar ferah ortamıyla müşterilerine rahat bir alışveriş ortamı sağlıyor. 250 m2’lik geniş mağazada Giovane G. ürünlerinin tüm son koleksiyon ürünleri yer alacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=