Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Hasankeyf İlçesinde İncelemelerde Bulundu

07 Nisan 2017, 22:33 - Okunma: 1174

Vali Ahmet Deniz, toplantılara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve kurum yöneticileri eşlik etti.Hükümet Konağı girişinde Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilçe kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, Hükümet Konağı konferans salonunda ilçe yöneticileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve güvenlik korucularıyla bir araya gelerek, yapılacak yatırımları ve ilçenin genel durumunu değerlendirdi.

Hükümet konağından ayrıldıktan sonra Kesmeköprü köy halkıyla Hasankeyf Seyir alanda bir araya gelen Vali Deniz, kendileri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi. 
Vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini belirten Vali Deniz, sorunların çözümü noktasında el ele vererek gönül birliği içerisinde tüm sorunların üstesinden kolaylıkla gelineceğini vurguladı.
Batman halkı hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Vali Deniz, “Bizler ülkemize ve milletimize hizmet etmek için buradayız, güzel hizmetlerde sürekli en önde olmalıyız, köylerimizdeki alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü için devletimizin tüm imkanlarını değerlendiriyoruz. Önemli olan huzur ortamının sağlanmasıdır. Vatanımıza memleketimize sahip çıktığımızda huzurumuz artar. Huzurun olduğu yerde aş ve iş olur” dedi. 
Daha sonra Hasankeyf tarihi çarşı esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnafın sorun ve isteklerini dinleyerek, bol kazançlar temennisinde bulundu.  Tarihi çarşıyı gezerken bir esnaf tarafından kendisine hediye edilen puşiyi takan Vali Deniz esnafa teşekkür etti.Vali Deniz’in ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren tarihi çarşı esnafı kendilerine teşekkür ettiler.
 ÜÇYOL KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ 
İlçe ziyaretinin ardından Üçyol köyünü ziyaret ederek,  köy halkıyla köy odasında bir araya gelen Vali Deniz köy halkının sorun ve taleplerini dinledi.
Huzurun olduğu yerde halledilemeyecek hiçbir sorunun olamayacağını vurgulayan Vali Deniz, birlik ve beraberliğimiz sayesinde yarınlarımızın bugünlerimizden çok daha iyi olacağını belirtti. 
Ziyareti sırasında köyde Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Dikiş Nakış ve El Sanatları Kursu öğrencileriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz’e kurs hocası tarafından Türk Bayrağı desenli filografi ve Hasankeyf motifli ahşap boyama tepsisi hediye edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=