Lütfen bekleyin..



“Baskı Resim” Sergisi Açıldı

21 Aralık 2017, 15:42 - Okunma: 1637

Güzel Sanatlar Fakültesi 2017-2018 akademik yılı güz dönemi baskı resim atölye çalışmalarının dönem sonu sergisi Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Ertekin’in organize ettiği serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz KOZBE, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin GÖKTEPE ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadettin AKSOY katıldı.
Açılışta konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ERTEKİN, “Bugün açılışını yaptığımız sergi öğrencilerimizin 2017-2018 eğitim öğretim yılı güz dönemi, baskı resim atölye çalışmalarının dönem sonu sergisi olarak sunulmaktadır. Bu çalışmalara 35 öğrencimiz katıldı. Her eserde çeşitli teknikler kullanıldı. Bu teknikler içerisinde linol baskı resim, baskı transfer, ağaç baskı, alçı bez ahşap gibi malzemelerin yüzeyine uygulama teknikleri uygulanmıştır. Her bir çalışma özgün olarak tasarlanmıştır. Kişi yapmak istediği çalışmayı özgürce tasarlayarak gerçekleştirmiştir. Yapılan çalışmalar esnasında küçük teknik ve estetik yönlendirmelerle baskı resim çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmalar yapılırken her bir birey kendi duygu ve düşüncelerini yaratıcı bir eylemle yansıtmak amacını gütmüş olduğu düşüncesini taşıyorum. Umarız sizlerde yapılmış olan bu çalışmalardan haz alırsınız” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=