Lütfen bekleyin..



Saliha Taşan, Milli takım kampında

21 Aralık 2017, 15:38 - Okunma: 2493

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün judo spora verdiği destekler sayesinde, milli sporcu adayları çıkmaya devam ediyor. Kadınlar Milli takım hazırlık kampı TOHM’da Aralık ayı boyunca, Trabzon’da devam ediyor.

 İlimizi Türkiye Ümitler Judo şampiyonasında 70 kilogramda temsil eden Saliha Taşan 3. Olmayı başarmıştı. Kadınlar Milli takım kampında antrenmanlarını sürdüren Saliha Taşan, hedefinin Avrupa ve Dünya dereceleri elde etmek olduğunu söyledi. Kendisini tebrik ederek başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği geçenleri kutladı.  

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Satranç Federasyonu Batman İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2017-2018 Etkinlik Dönemi Yıldızlar İl Birinciliği Turnuvası hafta sonu Batman Satranç Merkezi ve Satranç İl Temsilciliği’nde yapıldı. 12-13 yaş (2003-2004 doğumlu) 60 sporcunun yarıştığı turnuvada Özel Basut Koleji ortaokulu öğrencisi Muhammed Ali Rıza Bağcı rakiplerini bir bir yenerek İl birincisi oldu. Önümüzdeki ay Antalya`da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası`nda Batman`ı temsil edecek olan Muhammed Ali Rıza Bağcı`nın bu başarısının yanı sıra okul derslerindeki performansı ve örnek öğrenciliği de hem ailesini hem de okul idaresi ve öğretmenlerini son derecede memnun ediyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=