Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Özel Harekat Polisleriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

07 Nisan 2017, 13:49 - Okunma: 3131

Vali Ahmet Deniz, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Hareket Polisleriyle kahvaltıda bir araya geldi.Özel Harekat Kampüsü’nde düzenlenen kahvaltı programına, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve çok sayıda Özel Harekat Polisi katıldı.Kahvaltıda Özel Harekat Polislerine hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Özel Harekat Polislerinin ‘10 Nisan Polis Günü’nü kutlayarak, kendilerine başarılar diledi.

Vali Deniz, Terörle mücadelede tüm güvenlik birimlerimizde olduğu gibi Özel Harekat Polislerimiz cansiperane bir şekilde ölümü göze alarak, kahramanca görev yapıyorsunuz. Ülkemizin stratejik konumu sebebiyle sürekli saldırılara maruz kalmaktadır. Bizlere düşen sorumluluk birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi savunmaktır. Biz asil bir milletiz, bu süreçleri hep birlikte aşacağız. Sizlere kazasız belasız görevler diliyorum“ diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Deniz, Özel Harekat Polisleriyle yakından ilgilenerek, sorun ve isteklerini dinledi.Vali Deniz, kahvaltı programından sonra Özel Harekat Müdürlüğü binasından incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=