Lütfen bekleyin..



Masa Tenisi’nde hedef Süper Lig

20 Aralık 2017, 20:47 - Okunma: 1815

Masa Tenisi 1. Liginde mücadele eden Gençlik Spor Kız takımının hedefi süper lige çıkmak. 23-24 Aralık 2017 tarihleri arasında Türkiye Masa Tenisi federasyonu faaliyet programında yer alan 1. Lig 3. Etap Müsabakaları 16 ilin katılımıyla oynanacak.

16 Takımın yer aldığı 6. Etaptan oluşan ligin 3. Etabı Ankara ilinde yapılacak. Batman Gençlik Spor Kulübü kız takımımızın da yer aldığı müsabakada temsilcimiz ligte 3. sırada yer alıyor. 
LİG’DE 3. SIRADA
6. Etap sonunda ilk 3’te yer alan takımlar süper lige yükselecek. Masa tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş; “Hedefimiz 6 etabın sonunda ilk üç takım arasına girip süper lige çıkmaktır. Ankara etabına iyi hazırlandık. Sporcularımızın da elinden gelen çabayı göstereceklerini biliyorum. Ankara’da müsabakalarda Zonguldak Özel İdare Yol Spor, Malatya Büyük Şehir Belediyespor, Trabzon spor, Adana Çukurova Üniversitesispor ve Hakkâri Gençlik spor takımlarıyla oynayacağız.” Diye konuştu. Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş nezaretindeki kız masa tenisi takımımız Elif Işık, Ayşegül Işık ve Şilan Gülseren üçlüsünden oluşuyor.
“KIZLARIMIZA GÜVENİYORUZ”
Masa Tenisi kız takımına güvendiğini ve süper Ligde Batman’ın olması gerektiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren,  başarılar diledi. İl Müdürü Eren, “Tüm branşlarda olduğu gibi Masa Tenisinde de ilimizi en iyi bir şekilde tanıtma çabasındayız. Kentlerin en iyi tanıtım aracı fair-play çerçevesinde yapılan sportif faaliyetlerdir. Bu bilinçle tüm branşlarda ilimizi liglerde temsil etmeliyiz. Emeği ve katkısı olan başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Sayın vekilimiz Ataullah Hamidi ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=