Lütfen bekleyin..



Gençliğin Sesi, Gaziantep’te Güzel Çıktı

06 Nisan 2017, 20:51 - Okunma: 1351

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, Güneydoğu bölgesinde 9 ilin katılımıyla yapılan ‘Gençlik Merkezleri Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları’ kapsamında Gaziantep'teki ses yarışmasına katılım sağladı. Bölge Finalinde Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmasına 5 ayrı kategoride ilimizi temsil eden yarışmacılar, sahnede iyi bir performans gösterdiler. Yarışma sonucunda 22-29 Yaş Bayanlarda Kibar Solmaz solo ses ‘te birinci oldu.

Yine Kayhan Tunç 22-29 yaş solo erkeklerde ses ikincisi ve Zeki Fuat Ural’da 22-29 Yaş solo erkeklerde çalgı ikincisi olmayı başardı. 
“BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇTI”
Gençlik merkezi Müdürü Musab Baran, bunun kendileri için başlangıç olduğunun ve devamının geleceğini söyledi. Baran; “Batman’da 35 yarışmacının katılımıyla 5 ayrı kategoride yarışma düzenledik. Farklı derecelerde ilimizi Gaziantep’te temsil eden gençlerimizden Kibar Solmaz 14 Mayıs’ta Ankara’daki Türkiye finalinde Batman’ı temsil edecek. Ankara’daki ses yarışmasında da dereceyle döneceğimize olan inancımız tamdır” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=