Lütfen bekleyin..



Amatör Takımların Malzemeleri Cumartesi Dağıtılıyor

30 Kasım 2017, 04:12 - Okunma: 1736

Batman Valiliği tarafından 1. Ve 2. amatör futbol kulüplerine verilecek olan malzeme yardımı Cumartesi günü 19 Mayıs Sentetik çim sahada yapılacak olan tören ile dağıtımı yapılacak. Cumartesi günü kulüp Başkanlarıyla TP Kristal Parkta kahvaltıda bir araya gelecek olan Vali Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve davetliler, ardından topluca 19 Mayıs tesislerine geçecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Sayın Valimiz TP Kristal Parkta saat 10.00’da amatör kulüp Başkanlarımızla bir araya gelecek. Kahvaltı ve sohbetin ardından saat 12.00’da 19 Mayıs Tesislerinde malzeme dağıtım töreni yapılacaktır. Bunun için tüm amatör spor kulüpleri adına Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
‘BATMAN İLKLERE İMZA ATIYOR”
Malzeme ve kahvaltı programı için İl Müdürü Halil Eren’i ziyaret eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek, Batman’da ilklere imza atılmaya devam ettiğini söyledi. Akyol; “Salın Valimiz Ahmet Deniz ve Sayın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Halil Eren’in gelişiyle ilimizde spor adeta tekrar canlandı. Yapılan fair-play kampanyalarıyla Türkiye çapında en iyi bir şekilde tanıtımımız oluyor. Batman sporda farkındalık yaratarak kabuğunu kırdı.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=