Lütfen bekleyin..



Şifo Mehmet’e Batman’da Yoğun İlgi

30 Kasım 2017, 03:42 - Okunma: 1939

Beşiktaş’ın efsanevi futbolcularından ve Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek Batman’da sporseverlerden yoğun ilgi gördü. Şifo Mehmet Lakabıyla sporseverlerin gönlünde taht Kuran Şifo Mehmet’e Batman’da sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Bir çok kişi şifo Mehmet’le Fotoğraf çekme sırasına girdi. Hayranlarını kırmayan Şifo Mehmet Batman’da olmaktan ve sporseverlerin ilgisinden dolayı teşekkür etti. Şifo Mehmet’in neşeli ve sıcak tavırları dikkatlerden kaçmadı.

3-0 kazandıkları Batman Petrolspor maçının ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, zor geçmesi beklenen bir maçtan galip ayrılarak rövanş için avantaj elde ettiklerini söyledi.
“Bu tür maçların zorluklarını herkes biliyor. Rakibimiz daha önce Göztepe ve Denizlispor’u sahasında yenerek buraya geldi” sözleriyle açıklamasına başlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek “Geçen senenin kupa şampiyonu olarak sorumluluklarımız var. Kupada fazla forma şansı bulamayan ve görmek istediğimiz oyuncularımıza şans verdik. Onların son durumları hakkında bilgi edindik. Saha ve hava şartları iyi olmasa da kazandığımız için mutluyuz. İki ayaklı bir maçın ilkini kazandık. Rövanşı da iyi bir sonuçla geçerek kupada bir üst tura yükselmek istiyoruz. Bize burada iyi bir ev sahipliği yapan Batman Petrolspor Kulübü yetkililerine ve camiasına da teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=