Lütfen bekleyin..



7 sporcu ile 7 madalya

23 Kasım 2017, 16:26 - Okunma: 2049

7 sporcuyla katıldığımız bölge şampiyonasından 7 madalya alan sporcularımız Batmana döndü17-18 Kasım tarihlerinde Bitlis ilinde gerçekleşen Bitlis iller arası WUSHU şampiyonasına katılan Batmanlı Sporcu kafilesi 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile toplamda 7 madalya alarak Batman’a döndü.

 Şampiyonaya katılarak şampiyonanın açış konuşmasını yapan Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Doğu ve Güneydoğu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu;  “15 Temmuz’da bir millet yok edilmek istenirken şuurlu gençlik ve aziz milletimiz tarafından hain ve kanlı girişim bertaraf edilmiştir. Aramızdaki kardeşliğin ve birlikteliğin daha da pekişmesi için milli ve manevi değerlerimize sahip olacak bir nesil yetiştirmeliyiz. Şampiyonanın bölgemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diler, tüm sporcu kardeşlerime başarılar dilerim” diye konuştu.
7 SPORCU’DAN 8 MADALYA 
Ayrıca şampiyonanın sonucunu değerlendiren Velioğlu; “ Bitlis ilinde gerçekleşen Bitlis iller arası WUSHU şampiyonasına Batman adına 1 idareci 1 antrenör ve 7 sporcu iştirak etti. Şampiyonada Yusuf Aslan, Bünyamin Avağ ve Ahmet Karabaş altın madalya alırken, Hayrettin Argun ve Raşit Bozkurt gümüş madalya aldı. Şampiyonada ayrıca İslam Altsoy ve Yunus Emre Özülkü de bronz madalya alarak şampiyonaya katılan tüm sporcularımız derece yaparak batmana döndü. Sporcularımız Türkiye WUSHU şampiyonası öncesi Bitlis ilinde gerçekleşen Bitlis iller arası WUSHU şampiyonasında kendi durumlarını da görme fırsatı elde ettiler. Çalışmalarımıza her zaman destek veren başta Valimiz Ahmet Deniz olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ediyor. Ayrıca her zaman bize destek olan haberleriyle katkı sunan tüm gazete sahipleri ve basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=